mandag den 18. februar 2019

Den første uge på ergoterapeutuddannelsen

I dag er det præcis to uger siden, jeg trådte ind på UCN som ergoterapeutstuderende for første gang. Den første dag blev vi vist op i vores lokale, hvor studielederen tog imod os, og vi var fra start delt ind i studiegrupper, som vi skulle sidde sammen med.

De første dage gik med velkomst, rundvisninger, navnelege, øvelser i samarbejde, IT-intro og intro til uddannelsen og -stedet generelt. Det var nogle dage med mange praktiske informationser samtidig med, at vi lige så stille skulle begynde at lære hinanden at kende. Vi er 41 på holdet, så der er mange navne at holde styr på!

Træthed var sammen med optimisme dominerende følelser i den første uge. For de mange nye indtryk tærede på energien, men samtidig var jeg meget optimistisk - alle virkede imødekommende og rare, og jeg havde egentlig en god første uge på uddannelsen i selskab med mine nye medstuderende.

Ugen blev afsluttet med den årlige kagekonkurrence, hvor alle de nye studerende på de fem sundhedsuddannelser på campus konkurrerede om at pynte den flotteste kage indenfor emnet, anatomi. Det resulterede i mange forskellige og kreative kager, som vi, efter vinderen blev kåret, fik lov til at spise samtidig med, at vi drak en øl sammen. En super sjov og hyggelig måde at afrunde vores første uge på studiet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar