torsdag den 2. august 2018

Det næste kapitel

Den 5. juli var der ansøgningsfrist for de videregående uddannelser. En deadline, der sidste år virkede som et press. Et press, der fortalte mig, hvad jeg burde gøre. Jeg endte med at søge ind på dansstudiet - bare for at gøre et eller andet, men valgte heldigvis at takke nej til studiepladsen og i stedet bruge et på at komme tættere på mig selv. Et valg jeg aldrig har fortrudt, for hold da op, hvor har det givet mig meget!

Den 5. juli i år fik en helt anden betydning for mig. Datoen gav mig en halt anden følelse i maven. Denne gang kunne jeg møde dagen med en beslutsomhed og glæde, som jeg ikke havde troet mulig. Jeg har fundet en uddannelse, der interesserer mig, og som føles helt rigtig. Jeg har søgt ind på ergoterapeutuddannelsen i Aalborg, og den 28. juli kom svaret: Jeg er blevet optaget med start den 4. februar. Egentlig havde jeg håbet at kunne starte til september, men jeg er bare super glad for at være kommet ind og at have fundet et område, der fanger mig.

Det næste halve år ved jeg ikke helt, hvad jeg skal gøre af, men jeg er kommet så uendeligt meget længere end jeg var sidste år på denne tid. Den gang anede jeg ikke, hvad jeg skulle med mit liv. Jeg var helt blank. Sådan er det heldigvis ikke i år. I år har jeg taget en meget vigtig beslutning om, hvad jeg vil med mit liv.

Den beslutning har givet mig en ny ro, og jeg glæder mig helt vildt til at tage hul på ergoterapeutuddannelsen til februar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar