mandag den 9. april 2018

Forår på Rønde Højskole

Nu er foråret ved at komme til Rønde, og det lyder vi i fulde drag på højskolen. I går, søndag, skinnede solen hele dagen, så vi lagde os på tæpper ude i højskolehaven og hyggede. Snakken gik lystigt og stemningen steg et par grader i det gode vejr.

Når vi ligger der på jorden, snakker, griner og hygger som om vi er de eneste i verden, går det op for mig, hvor lidt der egentlig skal til for, at man føler sig lykkelig. Det eneste der skal til er sol, chokolade og godt selskab. Det hele var så idyllisk, og jeg satte så meget pris på bare at være der i øjeblikket sammen med de mennesker, jeg er kommet til at holde så meget af.

Livet her på højskolen er blevet hverdag med de faste rutiner, der kendetegner hverdage, men alligevel er dagene ikke ens. Vi kommer tættere og tættere på hinanden og vores snakke bliver dybere og dybere. 

Jeg havde håbet, at min tid her i Rønde ville blive god, men jeg havde aldrig kunnet forstille mig, at det ville blive så fantastisk, at højskolelivet ville passe mig så godt... Jeg elsker at stå op om morgenen og møde de andre til morgenmad, jeg elsker at have undervisning, jeg elsker at slappe af med de andre i fritiden, og jeg elsker at hade mig selv fordi jeg igen har sovet for lidt, fordi jeg hyggede mig for meget om aftenen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar